Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Admir
- Topic Author
- Administrator
U svrhu cjelovitog informisanja, FK Željezničar želi navijačima, članovima Kluba, sponzorima i prijateljima Kluba predstaviti grafički prikaz planiranih i izvršenih radova.
Kao što je ranije komunicirano svi planirani radovi će biti završeni na vrijeme i Stadion Grbavica će od juna ove godine imati licencu za igranje evropskih utakmica kategorije 2. Zahvaljujemo se navijačima u Bosni i Hercegovini i svijetu na kontinuiranoj podršci.
Infografiku u punoj rezoluciji pogledajte ovdje .
fkzeljeznicar.ba
Sei bella come un gol al 90´!
Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Objave: 224
- Thank you received: 0
- Fache
- Platinum Boarder
- Objave: 909
- Thank you received: 5
To je tvoje pravilo, moje ne
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Fache
- Platinum Boarder
Eldinjho wrote: Jos jedna opaska..Zar bi i juzna i sjeverna tribina imale po dvije etaze..Sad evo gleda onaj projekat pa vidjoh..Sad mi opet nije jasno ako ce stadion izgledati kao na projektu zasto onda stavljaju stolice na sjever u one djelove sa strane prema istoku i zapadu ako ce te djelove da ruse,jer koliko sam ja shvatio onoga nece biti nego ce biti samo centralni dio tribine..
Ne znam za sjevernu tribinu. Znam da je istočna tribina koja je prikazana na slici ispod, prva faza. Ona će imati još jednu etažu iznad u nekoj narednoj fazi. A za južnu znam da će je "privući" da bude što bliže golu kao što je sjeverna...
- Eldinjho
- Gold Boarder
- Fache
- Platinum Boarder
Eldinjho wrote: Pogldaj projekat pa ces vidjeti kako izgleda sjeverna tribina...Tamo kao da ce biti neki balkoni sa vip sjedistima ili nesto slicno koliko sam ja ono vidio...Juzna ok kontam da ce biti blize golu ali ocito je moraju srusiti da to urade,sto znaci da je citavu jednu sezonu nece biti...Jeli mozda znas kada bi se zapadna gradila???
Zapadna ce se u ovoj fazi ukloniti jer su drvene tribine i uraditi metalna konstrukcija... Vjerovatno ce se nekad onda ta metalna tribina prebaciti na neki od pomocnih terena...
- Fache
- Platinum Boarder
Semafor, poklon FK Radnik od prvotimca Barcelone i reprezentacije Hrvatske Ivana Rakitića, stigao je u utorak na Gradski stadion u Bijeljini.
Od ranije je iza gola okrenutom sjeveru podignuta konstrukcija čija donja ivica se nalazi na šest metara od zemlje, sprovedeni su elektrovodovi, a u srijedu ujutro se krenulo se sa montažom semafora.
FK Radnik Bijeljina čini sve, što na terenu, što na infrastrukturnom planu, da poboljša uslove za gledanje utakmica kako bi posjetioci imali što veći komfor prilikom dolaska na stadion.
klix.ba