Nacrti zgrada za izradu maketa
- irconbih
- Topic Author
- Fresh Boarder
- Objave: 4
- Thank you received: 0
Novi sam na forumu i zanimaju me nacrti zgrada (bilo kojih) prema kojima bi se mogle izradjivati makete. Po netu je to siromasno, pa pomislih da upitam ovdje. Hvala svima i zamolio bih admine da temu, ako nije prikladna ili za ovaj podforum, prebace na odgovarajuci.
Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.
- Admir
- Administrator
Tema nije prikladna za ovaj podforum ali ćemo je prebaciti u pripadajuću, samo me zanima da li si student pa je u pitanju izrada maketa u sklopu fakultetskih aktivnosti ili?
Dobrodošao na SA-C forum
Sei bella come un gol al 90´!
- irconbih
- Topic Author
- Fresh Boarder
Ne, nisam student.
- Fache
- Platinum Boarder
- Objave: 909
- Thank you received: 5
irconbih wrote: Pozdrav svima!
Novi sam na forumu i zanimaju me nacrti zgrada (bilo kojih) prema kojima bi se mogle izradjivati makete. Po netu je to siromasno, pa pomislih da upitam ovdje. Hvala svima i zamolio bih admine da temu, ako nije prikladna ili za ovaj podforum, prebace na odgovarajuci.
Ja ne razumijem najbolje pitanje... Mislis na neke obicne projekte koji su uradjeni detaljno da bi se mogla izraditi maketa od njih ili na neke uradjene sa odredjenim softverom ili sta?
To je tvoje pravilo, moje ne
- irconbih
- Topic Author
- Fresh Boarder
Fache wrote: Ja ne razumijem najbolje pitanje... Mislis na neke obicne projekte koji su uradjeni detaljno da bi se mogla izraditi maketa od njih ili na neke uradjene sa odredjenim softverom ili sta?
Treba mi bilo sta gdje se vide dimenzije zgrade (stambena, poslovna, muzej, bilo koja), da bi se moglo kasnije u odredjenoj skali to moglo prenijeti na maketu.
- xYz
- Administrator
Y. A. - 1974.: Today I have come bearing an olive branch and a freedom fighter’s gun! Do not let the olive branch fall from my hand. I repeat: do not let the olive branch fall from my hand!
- irconbih
- Topic Author
- Fresh Boarder
xYz wrote: Koje te konkretno zgrade zanimaju? Izradjujes makete profesionalno ili ''buijas dosadu''?
Pa, za sada samo hobi, a dalje, ko zna
Zanimaju me novije zgrade, bez previse fasadnih detalja (komplikovanih "vajarskih" radova i sl.).