BiH | Koridor 5c
- alienx
- Senior Boarder
- Objave: 74
- Thank you received: 10
Prijava ili Kreiraj račun da se pridružite razgovoru.
- alienx
- Senior Boarder
- alienx
- Senior Boarder
Alien x;102395287 wrote: Znam da sam dosadan ali izgleda svaki dan nesto novo dodaju. U Hercegovini nema spavanja :cheers:
JP Autoceste Zvirovici-Kravice April
Most Studencica
Vijadukt Pavlovic
Most Trebizat
Trasa
by http://www.jpautoceste.ba
Alien x;102373202 wrote: Dobro ih krenulo, evo jos koja nova.:cheers:
JP Autoceste Zvirovici-Kravice April
Most Studencica
Vijadukt Pavlovic
Most Trebizat
- alienx
- Senior Boarder
Alien x;102373231 wrote: :cheers:JP Autoceste Bijaca-Kravice (spoj sa Hr) April
Jos Par sa kravice-bijaca
by JP Autoceste
- alienx
- Senior Boarder
Alien x;102373252 wrote: Malo sjevernije.
JP Autoceste Lepenica-Suhodol April
- alienx
- Senior Boarder
Globetrotter_BiH;102688452 wrote: @bhg vjerovao ili ne ja sam bio i više nego iznenađen kada sam napredak ugledao. Još kad Euroasfalt počne za koji dan petlju..... nego da nastavim sa slikama...
pogleda na Lot 2 sa Lot-a 1
idemo dalje....
petlja zemljani radovi poprilično urađeni
furao sam bajkom bar 30 kmh prema tunelima kakav osjećaj dok kasnim na posao slikajući.
tuneli izgledaju fenomenalno stim što su dva skroz gotova, rade na telefonima, na druga dva ima posla oko opremanja ništa strašno.
i zadnja za ovaj put....
ovu će dio završiti nnajdalje za sedam dana došli su do tunela iz pravca jošanice sa postavljanjem završnog sloja.
i to da na kraju Lota 2 na granici Lota 3 HP izvodi iskope zemlje ne velike alise vidi da nešto pripremaju.....
Globetrotter_BiH;102688017 wrote: pošto vidim da niko ne reaguje
Lot 2 pogled prema stupu kao što vidite radovi napreduju Hidrogradnja napala
početak Lot 2 više manje je većina urađena bankine, odvod još malo dotjerat...
- alienx
- Senior Boarder
23. sjednica Vlade Federacije BiH (Sarajevo ,26.04.2013)
Današnjom Odlukom, Vlada FBiH dala je suglasnost na Plan poslovanja JP Autoceste FBiH d.o.o Mostar za 2013. godinu, kojim su obuhvaćeni izgradnja, održavanje, zaštita autocesta i brzih cesta.
Inače, Odluku o usvajanju Plana na koju je Vlada dala suglasnost donijela je Uprava Autocesta FBiH, budući da je privremenom Nadzornom odboru istekao mandat, a novi još nije imenovan.
Kada je riječ o pripremi i izgradnji dionica na Koridoru Vc i brzim cestama, Autoceste u 2013. godini planiraju više paralelnih aktivnosti. Riječ je, prvo, o izgradnji dionica iz kreditnih sredstava Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Europske investicijske banke (EIB) - faza jedan (158,4 milijuna eura) i faza dva (339,6 milijuna eura) kreditnog okvira. Tu je i izgradnja graničnih prijelaza Bijača i Svilaj koji se nalaze na trasi Koridora Vc. Planiran su početak radova na pristupnim cestama za petlje Butile i Vlakovo, te realizacija izgradnje treće faze tunela Vijenac.
U 2013. slijedi, prema Planu, potpisivanje ugovora o kozultantskim uslugama sa IFC-om, članicom Svjetske banke, radi strukturiranja i implementacije transakcije javno-privatnog partnerstva. Predviđena je izgradnja dionice Vlakovo - Mostarsko raskršće, te priprema i početak izgradnje dionice Drivuša - Klopče iz sredstava Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj. Planirana je realizacija inicijative za pokretanje kreditnog zaduženja radi izgradnje dionica Zvirovići - Počitelj i Drivuša - Banlozi u visini od 120 miljuna eura, a bit će i analiziran model, te početak aktivnosti na osiguranju sredstava i izvođača radova na dionici Tarčin - Mostar (Tarčin - Konjic).
- alienx
- Senior Boarder
QUOTE=ekist;102563426]I ispred i unutar tunela vidi se da se radi, signalizacija ce izgleda biti vrhunska :banana:
Uploaded with ImageShack.us [/QUOTE]
ekist;102563456 wrote:
Uploaded with ImageShack.us
i nnagib sa scc
NNagib;102577921 wrote: Evo nekoliko slika i od mene
Zna li neko zašto je ovaj transformator postavljen baš ovdje?
- Hagasa
- Gold Boarder
- Objave: 231
- Thank you received: 5
- Emir
- Fresh Boarder
- Objave: 2
- Thank you received: 0